A Planet Kids Angol nyelvű Óvoda és Babacsoport

kidolgozott programmal rendelkezik, amit úgy alkottunk meg, hogy igazodjon az Óvodai nevelés országos alapprogramjához és kiegészítse azt óvodánk sajátosságaival: fő témaköreink a matematika, nyelvtanulás, művészet, irodalom, tudományok, és szociális ismeretek.

Művészeti ismeretekkel, számítógépes ismeretekkel, magyar és angol előkészítő foglalkozásokkal, mozgással, zenei élményekkel és „zöld” módszerekkel tesszük érdekesebbé nevelési-oktatási tervünket.

Gyermekük minden nap zenét fog hallgatni, ennek hatására többféle komolyzenei zeneszerzőt fog felismerni.

A Planet Kids egyénként kezeli a gyermekeket. Az egyén fejlesztése olyan fontos, mint az akadémiai oktatás, a gyerek megtanul vigyázni magára, a környezetére, másokra – főzés, takarítás, építés során ügyesen mozogni, tiszteletteljesen beszélni, megfontolttá és segítőkésszé válni.

Az értékelés az óvónők megfigyelései alapján állandóan frissül. A rendszer működésének kulcsa a gyermek viselkedése, boldogságuk, szívélyességük a tanulás iránti szeretetük és munkabírásuk.

A Planet Kids-ben a gyermekeket a következőkre biztatjuk:

  • fedezz fel, csodálkozz rá és kérdezz!
  • kísérletezz és játssz!
  • keresd az információt!
  • találj ki és kivitelezd az ötleteid!
  • működj közben a problémamegoldásban!

Óvodapedagógusaink többféle tanítási módszert ötvöznek, melyek lehetővé teszik diákjaink (és óvónőink) számára, hogy évről évre kiépítsék és fejlesszék készségeiket.
A Planet Kids egy olyan hely, ahol a kisgyermek elkezdhet játékosan tanulni. Kedves, családias hangulatú csapatunk nagyszerű alapot szolgáltat egyetemes programjainkhoz.

Mind szakképzettek a kisgyermekekkel való foglalkozásban az általános vagy a speciális igényű gyermekek terén és erről papírral is rendelkeznek, leinformálhatóak és elsősegély tanfolyamot végeztek.